ET-lehden nykyinen päätoimittaja Katriina Palo-Närhinen siirtyy omasta toiveestaan ET-lehden tuottajaksi.


  

Kodin Kuvalehden päätoimittaja Minna McGill aloittaa tänään myös ET-lehden vastaavana päätoimittajana.

Kodin Kuvalehden ja ET-lehden vastaavaksi päätoimittajaksi on 12.4.2021 nimitetty Kodin Kuvalehden päätoimittaja Minna McGill.

”Kodin Kuvalehden ja ET-lehden lukijoita yhdistää molempia intohimo elämään, rakkaus hyviin tarinoihin, halu oppia uutta ja tietää maailmasta enemmän sekä saada vertaistukea. Lukeminen on molempien lehtien kohderyhmissä ykkösharrastus”, Minna McGill kommentoi.

Minna McGillillä on pitkä kokemus päätoimittajuudesta Sanoman eri brändeissä.

”Minna McGill on tarinankerronnan ja lukijasuhteen superammattilainen, jonka varmoissa käsissä ET:n kaltainen legendaarinen brändi kehittyy ja menestyy myös tulevina vuosina”, Sanoma Lifestylen brändeistä ja kaupallisista asioista vastaava johtaja Anne Nokelainen toteaa.

ET-lehden nykyinen päätoimittaja Katriina Palo-Närhinen siirtyy omasta toiveestaan ET-lehden tuottajaksi.

”On hienoa, että isossa lehtitalossa pystyy siirtymään joustavasti tehtävistä toisiin. Journalismi sen kaikissa muodoissa innostaa ja kiinnostaa, ja on mukava päästä taas enemmän kädet savessa tekemään sisältöjä ET:n lukijoille”, Katriina Palo-Närhinen sanoo.

”Kiitämme Katriina Palo-Närhistä lämpimästi hänen tärkeästä panoksestaan ET:n hyväksi. Katan aikana ET on säilynyt yhtenä Suomen suurimmista aikakauslehtibrändeistä ja tuonut ikäpositiivisuuden ilosanomaa koko laajalle lukijakunnalleenAnne Nokelainen sanoo.

Lisätiedot: Sanoma Lifestylen brändeistä ja kaupallisista asioista vastaava johtaja Anne Nokelainen, anne.nokelainen@sanoma.com, p. 040 770 8412

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.