Marjut Laukia vastaa toimituspäällikkönä Me Naisten feature- ja ilmiöjutuista sekä ruuasta ja terveydestä. Lisäksi hänen vastuullaan on brändin monikanavaisuuden kehittäminen. Laukia aloittaa tehtävässään 4.10.


Marjut Laukia aloittaa Me Naisten toimituspäällikkönä 4.10. Kuva: Amanda Aho

Medianomi Marjut Laukia on nimitetty Me Naisten toimituspäälliköksi. Laukia on työskennellyt Me Naisissa vuodesta 2010, viimeksi toimitussihteerinä. Hän aloittaa tehtävässään 4.10.

”Me Naiset tulee saamaan Marjutista idearikkaan monikanavaosaajan, jonka näkemykset luovat aikakauslehtien digitaalista tulevaisuutta. Marjut tietää, mikä naisia puhuttelee ja millä keinoilla voimme luoda naisille merkityksellistä journalismia. Olen iloinen myös siitä, että Marjutin Me Naisissa eri tehtävissä hankkima vankka ammattitaito ja syvällinen osaaminen pääsevät käyttöön nyt uusissa tehtävissä”, Me Naisten päätoimittaja Katja Sipilä sanoo.

Marjut Laukia vastaa toimituspäällikkönä Me Naisten feature- ja ilmiöjutuista sekä ruuasta ja terveydestä. Lisäksi hänen vastuullaan on brändin monikanavaisuuden kehittäminen.

”Olen päässyt Me Naisissa tekemään printtiä ja verkkoa monipuolisesti, kehittymään ja kehittämään. On ilo päästä viemään asioita entisestään eteenpäin nyt tässä uudessa roolissa tutun ja taitavan porukan kanssa. Me Naisten brändi ja ääni puhuttelevat ja sisällöt huomataan, joten myös niiden tekijänä on helppo viihtyä”, Laukia sanoo.

Vapaa-ajallaan Marjut Laukia harjoittelee aamulenkeillä käyntiä.

”Olen tuore koiranomistaja. Meille muutti toissa viikolla bedlingtoninterrieri nimeltä Ransu. Suoritan tällä hetkellä myös journalismin ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Haaga-Heliassa”, Laukia sanoo.

Me Naiset on monikanavainen kokonaisuus, joka sisältää Suomen suosituimman naistenlehden, verkon isoimman naisten puheenaihemedian osoitteessa is.fi/menaiset sekä vuoden 2021 alussa aloittaneen radiokanavan.​