”Sanoma on aina ollut minulle yksi Suomen kiinnostavimmista työpaikoista. Olen todella iloinen ja odotan innolla työn alkamista. Kiinnostava mediatoimiala on nopeassa muutoksessa ja Sanomalla on hyvä tekemisen meininki ja erittäin osaavan tuntuinen porukka”, Kaisa Aalto-Luoto sanoo.


Kaisa Aalto-Luoto

Sanoma Media Finlandin henkilöstöjohtajaksi (CHRO) 1.5. alkaen on nimitetty Kaisa Aalto-Luoto. Hän siirtyy Sanomalle Metso Outotecin palveluliiketoiminnan henkilöstöjohtajan paikalta. Sitä ennen hän on työskennellyt pitkään Outotecilla ja Mandatum Lifessa erilaisissa henkilöstöhallinnon, viestinnän ja asiakaskokemuksen johtotehtävissä.

”Sanoma on aina ollut minulle yksi Suomen kiinnostavimmista työpaikoista. Olen todella iloinen ja odotan innolla työn alkamista. Kiinnostava mediatoimiala on nopeassa muutoksessa ja Sanomalla on hyvä tekemisen meininki ja erittäin osaavan tuntuinen porukka”, kertoo Aalto-Luoto. 

”Toivotan Kaisan lämpimästi tervetulleeksi Sanomalle ja Sanoma Media Finlandin johtoryhmään. Kaisalla on pitkä ja laaja kokemus HR:n johtamisesta ja kehittämisestä. Odotan innolla yhteistyötä”, kommentoi SMF:n toimitusjohtaja Pia Kalsta.

Henkilöstöjohtajana tällä hetkellä toimiva Päivi Leskinen siirtyy Sanomalta uuden työnantajan palvelukseen toukokuussa.

Lisätiedot

Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.