Nelonen Median televisiotoiminnan organisaatiota on vahvistettu vastaamaan muuttunutta kilpailukenttää ja persoonavetoisempaa television tekemistä. Uusien roolien myötä muutoksessa olevaan televisionkatseluun voidaan reagoida entistäkin tehokkaammin.

Uudistuneessa organisaatiossa kanavajohtaja Ville Toivonen vastaa vapaasti katsottavista televisiokanavista, joita ovat Nelonen, Jim, Liv ja Hero. Alkuvuoden aikana Nelonen Media kasvatti kaupallista katseluosuuttaan merkittävästi ja nousi markkinajohtajaksi 10–44-vuotiaiden katselussa.

Hankinnan ja maksullisten sisältöjen johtaja Anne Nokelainen vastaa Ruudun ja maksukanavien sisällöistä, Nelonen Median sisältöoikeushankinnoista sekä televisioliiketoiminnan taloudellisesta ohjauksesta. 

Ilmiöiden ja urheilutuotantojen johtaja Jussi Suvanto vastaa tv-ilmiöiden rakentamisesta ja Nelonen Median urheilutuotantojen kehittämisestä.

”Nelonen Median alkuvuosi on ollut erinomainen. Olemme onnistuneet toteuttamaan kotimaiseen persoonavetoiseen sisältöön perustuvaa strategiaamme paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Organisaatiomuutoksen tekeminen positiivisessa tilanteessa antaa meille hyvät eväät menestykselle myös jatkossa. Ville, Anne ja Jussi ovat erinomainen kolmikko johtamaan TV-toimintaamme”, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso sanoo.

Nelonen Mediassa sisältöstrategian ytimessä ovat yhä kotimainen ohjelmisto, viikonlopun suuret viihdeohjelmat ja persoonat. Nelosen kasvoina ovat muiden muassa Jaajo Linnonmaa, Teemu Selänne, Anni Hautala, Aki Palsanmäki, Arman Alizad ja Heikki Paasonen.