Ile Jokisen tuttuakin tutumpaa ääntä kuulee taas radioaalloilla, kun Nelonen Median ja Mediatakojien yhteinen valtakunnallinen radiokanava aloittaa juonnetut lähetykset tiistaina 31.5. Yksi Suomen kaikkien aikojen kuunnelluimmista radioäänistä on äänessä Helmiradion iltapäivissä klo 14 alkaen.

Yli kaksikymmentä vuotta radiotyötä tehnyt Ile Jokinen on innoissaan uudesta aikuisille suunnatusta radiokanavasta ja juontajan pestistään.

”Aivan mahtavaa päästä taas radiostudioon. Tuskin maltan odottaa, että tämä huippuporukka kokoontuu tekemään uutta kanavaa yhdessä kuuntelijoiden kanssa. Helmiradion musiikkiakin voin rinta rottingilla ylistää – se todella erottuu edukseen kaikista muista kanavista”, hän sanoo.

Helmiradion muut juontajat ovat Ellen Jokikunnas, Ari Hursti ja Petra Kalliomaa. Tuttu juontajapari Ellen ja Ari juontaa aamulähetystä klo 7–11, Petra päivää klo 11–14 ja Ile on äänessä iltapäivisin klo 14–18.

”On uskomattoman hienoa, että Helmiradioon on saatu juontajiksi näin rautaiset ja sanavalmiit ammattilaiset. Pääsemme yhdessä rakentamaan Suomeen uuden radiokanavan, jonka seurassa aikuiset varmasti viihtyvät”, Helmiradion ohjelmapäällikkö Satu Risteli iloitsee.

Helmiradio on aikuisten hittikanava. Tunnettujen ja ammattitaitoisten juontajien lisäksi myös musiikki on kanavalla suuressa roolissa, ja kanavaa rakennetaan yhdessä kuuntelijoiden kanssa.

Nelonen Median ja Mediatakojien yhteinen radiokanava on osoitus ennakkoluulottomasta yhteistyöstä, jossa yhdistyvät Suomen paras radio-osaaminen sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Lähetykset tehdään pääosin Sanomatalon radiostudiosta, mutta kanavalla kuullaan myös paikallisia ja alueellisia ohjelmia.

Valtakunnallisen ja pääkaupunkiseudun mainonnan myy Sanoma Media Finlandin mediamyynti, kun taas muusta paikallisesta mainonnasta vastaa Mediatakojat.

Helmiradion löydät Suplasta, osoitteesta helmiradio.fi ja taajuuksilta

Helsinki 88,6 MHz,

Hyvinkää 89,4 MHz

Hämeenlinna 95,2 Mhz

Iisalmi 102,5 Mhz

Jyväskylä 107,8 Mhz (30.5. alkaen)

Kuopio 92,0 Mhz

Lappeenranta 97,4 Mhz

Oulu 101,0 Mhz

Pori 101,0 Mhz (30.5. alkaen)

Savonlinna 93,6 Mhz

Seinäjoki 101,8 Mhz Vaasa 91,2 Mhz

Tampere (Ylöjärvi) 94,1 Mhz

Muut taajuudet tarkentuvat lähiaikoina.