Nelonen Median ja Mediatakojien yhteinen uusi valtakunnallinen radiokanava Helmiradio aloitti lähetyksensä toukokuun alussa, ja tiistaina 31.5. ääneen pääsevät kanavan juontajat. Aamulähetystä juontaa tuttu pari Ellen Jokikunnas ja Ari Hursti, päivisin äänessä on Petra Kalliomaa ja iltapäiväjuontajaksi radiostudioon palaa Ile Jokinen.

Ile Jokisen tuttuakin tutumpaa ääntä kuulee taas radioaalloilla, kun Nelonen Median ja Mediatakojien yhteinen valtakunnallinen radiokanava aloittaa juonnetut lähetykset tiistaina 31.5. Yksi Suomen kaikkien aikojen kuunnelluimmista radioäänistä on äänessä Helmiradion iltapäivissä klo 14 alkaen.

Yli kaksikymmentä vuotta radiotyötä tehnyt Ile Jokinen on innoissaan uudesta aikuisille suunnatusta radiokanavasta ja juontajan pestistään.

”Aivan mahtavaa päästä taas radiostudioon. Tuskin maltan odottaa, että tämä huippuporukka kokoontuu tekemään uutta kanavaa yhdessä kuuntelijoiden kanssa. Helmiradion musiikkiakin voin rinta rottingilla ylistää – se todella erottuu edukseen kaikista muista kanavista”, hän sanoo.

Helmiradion muut juontajat ovat Ellen Jokikunnas, Ari Hursti ja Petra Kalliomaa. Tuttu juontajapari Ellen ja Ari juontaa aamulähetystä klo 7–11, Petra päivää klo 11–14 ja Ile on äänessä iltapäivisin klo 14–18.

”On uskomattoman hienoa, että Helmiradioon on saatu juontajiksi näin rautaiset ja sanavalmiit ammattilaiset. Pääsemme yhdessä rakentamaan Suomeen uuden radiokanavan, jonka seurassa aikuiset varmasti viihtyvät”, Helmiradion ohjelmapäällikkö Satu Risteli iloitsee.

Helmiradio on aikuisten hittikanava. Tunnettujen ja ammattitaitoisten juontajien lisäksi myös musiikki on kanavalla suuressa roolissa, ja kanavaa rakennetaan yhdessä kuuntelijoiden kanssa.

Nelonen Median ja Mediatakojien yhteinen radiokanava on osoitus ennakkoluulottomasta yhteistyöstä, jossa yhdistyvät Suomen paras radio-osaaminen sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Lähetykset tehdään pääosin Sanomatalon radiostudiosta, mutta kanavalla kuullaan myös paikallisia ja alueellisia ohjelmia.

Valtakunnallisen ja pääkaupunkiseudun mainonnan myy Sanoma Media Finlandin mediamyynti, kun taas muusta paikallisesta mainonnasta vastaa Mediatakojat.

Helmiradion löydät Suplasta, osoitteesta helmiradio.fi ja taajuuksilta

Helsinki 88,6 MHz
Hyvinkää 89,4 MHz
Hämeenlinna 95,2 Mhz
Iisalmi 102,5 Mhz
Jyväskylä 107,8 Mhz (30.5. alkaen)
Kuopio 92,0 Mhz
Lappeenranta 97,4 Mhz
Oulu 101,0 Mhz
Pori 101,0 Mhz (30.5. alkaen)
Savonlinna 93,6 Mhz
Seinäjoki 101,8 Mhz
Vaasa 91,2 Mhz
Tampere (Ylöjärvi) 94,1 Mhz

Muut taajuudet tarkentuvat lähiaikoina.

Lisätiedot
Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Nelonen Medialla on yhdeksän televisiokanavaa: Nelonen, Jim, Liv ja Hero sekä Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2, Nelonen Prime, Nelonen Nappula ja Nelonen Maailma. Lisäksi Ruutu-videopalvelu tarjoaa sekä viihde että urheilusisältöjä. Radiokanavia on kuusi: Radio Aalto, Radio Rock, Radio Suomipop, Loop, Helmiradio, Metro Helsinki sekä audiosisältöpalvelu Supla ja nettiradio Groove FM.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.