Lehdistötiedote 3.10.2014

Helsingin Sanomien Kuukausiliite on nyt mahdollista tilata erikseen kotiin kannettuna. Kuukausiliitteen uusia erillistilausvaihtoehtoja on kaksi: HS Verkko Plus -tilaus yhdistettynä painetun Kuukausiliitteen tilaukseen tai pelkästään painettu Kuukausiliite. Suomen suurimmalla tilattavalla aikakauslehdellä on yli miljoona lukijaa.

Kuukausiliite on Helsingin Sanomien kerran kuussa ilmestyvä aikakauslehti, joka tunnetaan taitavasti kirjoitetuista, taustoitetuista jutuistaan ja tyylikkäästä visuaalisesta ilmeestään.

”Vastaamme näillä uusilla tilausvaihtoehdolla lukijoidemme esittämiin toiveisiin. Vaikka lukijat käyttävät mediaa monikanavaisesti, painettu lehti on säilynyt suosittuna käyttöliittymänä. Se tarjoaa ainutlaatuisia lukuelämyksiä vaivattomasti kotiin kannettuna”, Helsingin Sanomien liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta sanoo.

Kuukausiliitteen nimekkäät toimittajat ovat voittaneet Bonnierin Suuren journalistipalkinnon viisi kertaa kymmenen viime vuoden aikana. Lukijatutkimuksen* mukaan tyytyväisyys Kuukausiliitteeseen on lisääntynyt selvästi ja lehden lukemiseen käytetty aika on pidentynyt tasaisesti viimeisen viiden vuoden aikajänteellä. 

”Kuukausiliite luottaa laatujournalismiin. Lehden syvälliset jutut ja laadukas kuvajournalismi ovat edukseen painetussa lehdessä. Lisää laatusisältöä kaipaavat voivat valita HS:n kaiken digitaalisen sisällön sisältävän tilausvaihtoehdon. Kuukausiliite on verkossa vielä paljon enemmän: kehitämme jatkuvasti uusia kerronnan muotoja liikkuvan kuvan ja dynaamisten verkkoelementtien keinoin”, vastaava päätoimittaja Kaius Niemi kertoo.

Kuukausiliite on edelleen mahdollista ostaa ilmestymispäivänään irtonumerona yhdessä päivän Helsingin Sanomien kanssa. Sanomatalon Kulmassa Kuukausiliite on myynnissä koko kuukauden ajan yhdessä päivän Helsingin Sanomien kanssa. 

Tilausvaihtoehdot ovat:

Painetun Kuukausiliitteen jatkuva tilaus (12 kk 84 €)
HS Verkko Plus ja painettu Kuukausiliite (18,90 €/kk)

*Kuukausiliitteen lukijatutkimus 6/2014 (TNS Gallup)

Lisätietoja:
Petteri Putkiranta, liiketoimintajohtaja, Helsingin Sanomat, p. 040 550 1551
Kaius Niemi, vastaava päätoimittaja, Helsingin Sanomat, 09 122 2310 

Helsingin Sanomat tavoittaa eri kanaviensa kautta 2,3 miljoonaa suomalaista joka viikko. Helsingin Sanomiin kuuluu päivälehden lisäksi mm. Nyt-liite, Kuukausiliite, HS Teema, HS.fi, HS Kirjat ja HS TV. Hesari tarjoaa ainutlaatuista journalismia sanomalehdessä, tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin.

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.