Ruoan ja kauneuden linjoihin jakautunut kaupallisten sisältöjen tuottajien koulutusohjelma päättyi huhtikuun lopussa.  Vuoden kestäneen ohjelman aikana harjoittelijat perehtyivät omaan toimialaansa, myyntiin ja markkinointiin sekä sisältöjen tekemiseen muun muassa Sanoman aikakauslehtien toimituksissa ja media- ja kuluttajamyynneissä sekä ohjelman yhteistyökumppaneiden – Valion, Lancômen, Virta Mediacommunityn ja OMD Finlandin – järjestämillä opintojaksoilla. Niillä harjoittelijat pääsivät tutustumaan niin maitotilan kuin marketin kosmetiikkaosastonkin arkeen.

Ohjelmasta valmistui yhteensä kahdeksan kaupallisten sisältöjen tuottajaa, joista neljä jatkaa Magazine Media -liiketoimintayksikön kaupallisessa ryhmässä. Uudessa tehtävässään he räätälöivät monikanavaisia sisältöratkaisuja mainostaja-asiakkaiden markkinointitarpeisiin.

”Kaupallisten sisältöjen tuottajien voimin voimme entistä paremmin vastata luovien markkinointiratkaisujen jatkuvasti kasvavaan kysyntään. Samalla olemme voineet ottaa osaa markkinointialan kehittämiseen kouluttamalla aivan uudenlaista osaamista, jossa kuluttajaymmärrys yhdistyy markkinoinnin ja sisällöntuotannon taitoihin”, Magazine Median kaupallinen johtaja Sami Smolander sanoo.

Sanoman seuraava, syksyllä käynnistyvä trainee-ohjelma keskittyy digitaalisen liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Ohjelman haku on käynnissä 26. toukokuuta asti, ja mukaan etsitään tänä vuonna valmistuvia tai jo muutaman vuoden työelämässä olleita huipputyyppejä.

”Trainee-ohjelma tarjoaa vuoden pituisen elämyksen media-alaa uudistavien kehityshankkeidemme parissa. Luvassa on vaativa, mutta myös palkitseva tehtävä, jossa pääsee haastamaan itsensä ja oppimaan rutkasti uutta”, Sanoma Media Finlandin strategiasta ja digitaalisesta liiketoiminnasta vastaava johtaja Masa Peura kertoo.

Trainee-ohjelmaan voi hakea mukaan osoitteessa uramuuvi.fi.

Lisätietoja antavat:
kaupallisten sisältöjen tuottajat: kaupallinen johtaja Sami Smolander, Magazine Media, puh. 09 120 5110
Trainee-ohjelma: Head of Sanoma lab and new business development, Anssi Okkonen, Sanoma Media Finland, puh. 09 122 2956