Ensimmäinen ISTV-ottelu on torstaina 9.10. pelattava Tappara–Ässät. Kauden aikana ISTV:ssä esitetään muutamia otteluita, syyskaudella ainakin kaksi.

”Panostamme alkavaan kauteen paljon, jopa enemmän kuin viime vuonna. Vanhoja tuotteita on paranneltu entisestään, uusia on luotu ja asiantuntijat ovat parhaat mahdolliset”, sanoo IS:n jääkiekkotoimituksen esimies Tuomas Nyholm.

Vakituiseen studiotiimiin on värvätty kovimmat mahdolliset nimet: Jukka JalonenHannu Jortikka ja Petri Matikainen.

A-maajoukkueen entinen päävalmentaja Jalonen voitti Leijonissa MM-kultaa ja olympiapronssia. Ennen maajoukkuepestiä Jalonen valmensi HPK:n Suomen mestariksi 2006.

Jortikka on SM-liigan historian menestynein päävalmentaja: kuusi Suomen mestaruutta. Hän on myös voittanut nuorten MM-kultaa päävalmentajana ja olympiahopean apuvalmentajana. Tällä hetkellä Jortikka työskentelee jälleen Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajana.

Matikainen nousi maan valmentajaeliittiin johdattaessaan Bluesin kahdesti SM-hopealle. Molempina vuosina Matikainen valittiin liigan vuoden valmentajaksi. Intohimoisena kiekkopersoonana tunnettu Matikainen oli mukana Jukka Jalosen vuonna 2011 MM-kultaa voittaneessa valmennusryhmässä.

Kolmikon lisäksi studioissa nähdään myös satunnaisempia vierailijoita Suomi-kiekon huipulta.

ISTV:n liigatuotannon kivijalkoja on kolme: Videotuomarit, Tuomioistuin ja uusi ISTV Liigalive -nimeä kantava puolen tunnin makasiiniohjelma. Kauden aikana esitetään myös kymmenen Suoraa puhetta -keskusteluohjelmaa.

Videotuomarit

Tuomas Nyholmin ja Vesa Rantasen tinkimätön ja intohimoinen suhtautumineen peliin on osoittautunut menestysreseptiksi: yleisöä riittää vuodesta toiseen. Parhaimmillaan yhdelle jaksolle kertyy reilusti yli 100 000 katsojaa.

Uusi Videotuomarit julkaistaan joka tiistai klo 09. Kausi alkaa 16.9.

Tuomioistuin

Jussi Paasin isännöimä Tuomioistuin keskittyy SM-liigan kurinpitoasioihin ja tuomaritoimintaan – kriittisellä, mutta rehellisellä otteella. Pelikiellot ja kurinpidon sormien läpi lipsuneet tilanteet puidaan tarkasti läpi kuvanäytteiden avulla.

Uusi Tuomioistuin julkaistaan joka keskiviikko klo 09. Kausi alkaa 17.9.

ISTV Liigalive

Ohjelmakartan uutuus on joka torstai esitettävä puolen tunnin suora makasiiniohjelma. Puhe on tiukasti kiinni pelissä tai Suomi-kiekon trendeissä. Ohjelma on käytännössä pakollista nähtävää jokaiselle, joka haluaa pysyä SM-liigan pulssilla.

Kauden ensimmäinen Liigalive torstaina 18.9. klo 21.30. Uusinta perjantaina.

Suoraa puhetta

Kauden aikana esitetään myös kymmenen pidempää keskusteluohjelmaa, joissa vieraina nähdään korkean profiilin suomalaisia kiekkohenkilöitä: pelaajia, valmentajia ja taustavaikuttajia. Syvällisessä keskusteluohjelmassa puhe on suoraa, mutta aina vierasta kunnioittavaa.

Lisätiedot:
Tuomas Nyholm, jääkiekkotoimituksen esimies, Ilta-Sanomat, p. 050 555 1705

Ilta-Sanomat on Suomen toiseksi suurin sanomalehti, suurin iltapäivälehti ja mobiilipalvelujen markkinajohtaja. Iltasanomat.fi tavoittaa viikossa yli 2,9 miljoonaa eri kävijää. Yhteensä Ilta-Sanomien mediaperheen tuotteet tavoittavat lähes 3 miljoonaa suomalaista viikoittain.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin.

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.