Sanoma Uitgevers on perustanut hollantilaisen Rabobank-pankin kanssa yhteisyrityksen, joka lanseeraa asumiseen ja kodin sisustamiseen keskittyvän Movig-palvelun. Sopimus vaatii Euroopan kilpailuviranomaisten hyväksynnän.

Suunniteltu yhteistyö sopii erinomaisesti Sanoma Uitgeversin multimediastrategiaan, jonka mukaan se haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman laajasti mm. kodin sisustamiseen, autoihin ja matkustamiseen liittyviä palveluja. Movig on kattava asumisen verkkopalvelu, josta asiakkaat löytävät tiedot niin myytävistä taloista kuin niitä välittävistä yrityksistä. Lisäksi palvelu tarjoaa monipuolisesti tietoa talon ostamisesta ja myymisestä, muutoista, kodin pintaremonteista sekä viimeisimmistä sisustamisen trendeistä.

"Movig on merkittävä projekti, jolle on asetettu isot tavoitteet. Iloitsen kahden asumisen ja kodin sisustamisen alan merkittävän toimijan, Sanoma Uitgeversin ja Rabobankin, nyt käynnistyvästä yhteistyöstä", Sanoma Uitgeversin toimitusjohtaja Dick Molman sanoo.

Sanoma Uitgevers on noin 80 kuluttaja-aikakauslehdellä sekä yli 120 verkkosivustollaan Hollannin suurin multimediapalveluiden tarjoaja. Sanoma Uitgevers on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiryhmää Sanoma Magazinesiä.

Rabobank-ryhmä on Hollannin johtava rahoitusalan palveluiden tarjoaja lähes kaikilla osa-alueilla: mm. lainapalveluissa ja talletuksissa. Hollannissa Rabobankiin kuuluu 174 itsenäistä paikallista pankkia.