Sanoma Bliasak Bulgaria lanseeraa 9.5. bulgariankielisen version National Geographicin suositusta lastenlehdestä NG Kids.

NG Kids Bulgaria tarjoaa 6–12-vuotiaille kiinnostavia artikkeleita tieteestä, tekniikasta, luonnonihmeistä, eläimistä, extreme-urheilulajeista ja seikkailuista. Hurmaavien juttujen ja kiinnostavien tietoiskujen lisäksi NG Kids Bulgarian lukijat saavat hauskoja englannin oppitunteja. lehden joka numerossa on 'Englantia lapsille' -osio, jonka yhteydessä esitellään myös tekstiin liittyvä sanasto ja kielioppi. 'Small Talks' -osion avulla lapset voivat harjoitella aiemmin oppimiaan sanoja ja lauseita ja oikea ääntämys tulee tutuksi lehden verkkosivuilla Kids.nationalgeographic.bg.


NG Kids -lehdellä on yli 2 miljoonaa lukijaa USA:ssa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa ja Afrikassa. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja bulgariankielinen painos on lehden 14 kieliversio.

NG Kids lehteä esitellään Bulgarian National Geographic -lehden huhtikuun numerossa, jonka välissä ilmestyy kahdeksansivuinen lasten liite. 40-sivuisen lehden ensimmäinen painos on 20 000 kappaletta ja sen hinta on 2,45 levaa eli noin 1,25 euroa. Lanseerauksen yhteydessä lehteä tarjotaan tilaajille erikoishintaan.

Sanoma Magazines kustantaa NG Kidsiä myös Unkarissa ja national Geographic -lehteä seitsemässä maassa.

Sanoma Blisak Bulgarian lehtiä ovat National Geographic Bulgaria, ELLE, Cosmopolitan, Blisak, Journal, Maximum, Story, Tya! ja Moete Dete. Yhtiö laajentaa parhaillaan verkkoliiketoimintaansa. Sanoma Bliasak Bulgaria on osa Sanoma Magazines Internationalia, joka vastaa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtitoiminnoista Keski-, Itä- ja Kaakkois-Euroopassa.