Sanoma Kaupunkilehdet on solminut sopimuksen Connex Finland Oy:n kanssa Uutislehti 100:n jakelusta Connexin busseissa 22. elokuuta alkaen. Yhtiöllä on pääkaupunkiseudun liikenteessä noin 300 bussia ja sen markkinaosuus linja-autoliikenteestä pääkaupunkiseudulla on noin 25 prosenttia. Sopimus on kolmevuotinen ja se nostaa lehden jakelumäärää noin 15 000 kappaleella. Connexin busseissa on tähän asti jaettu Metro-lehteä.

Viime viikolla Sanoma Kaupunkilehdet teki sopimuksen Uutislehti 100:n jakelusta Concordian busseissa kesäkuun alusta alkaen. Helsingin kaupungin liikennelaitoksen HKL:n kanssa solmittu sopimus avaa kesällä Uutislehti 100:lle myös raitiovaunujen ovet. Metroasemille Uutislehti 100 tulee telinejakeluun.


Sopimusten myötä Uutislehti 100:lla on ote kaikista merkittävistä jakelukanavista. Niitä ovat bussit, VR:n lähiliikennejunat, metro sekä raitiovaunut.
"Connexin kanssa tehty sopimus sinetöi Sataselle joukkoliikennelehtien markkinajohtajuuden ja antaa erinomaiset mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseen", Sanoma Kaupunkilehtien toimitusjohtaja Niko Ruokosuo sanoo.

Uusien sopimusten myötä Uutislehti 100:n jakelumäärä nousee kesäkuussa yli 100 000 kappaleeseen ja elokuussa noin 120 000 kappaleeseen.

Sanoma Kaupunkilehdet Oy kuuluu SanomaWSOY-konsernin Sanoma-liiketoimintaryhmään.