Genimap on lanseerannut Cannesissa turistin elämää helpottavan Cities Guide WAP-palvelun. Economistin toimittajat ja kirjeenvaihtajat tuottavat The Economist.comin tietoja paikallisista ravintoloista, nähtävyyksistä, ostosmahdollisuuksista, hotelleista, sääoloista ja yöelämästä maailman eri puolilta, ja ne lähetetään tilaajalle multimediaviesteinä (MMS) . Palvelun käyttäjä voi myös etsiä osoitteita yli 30 eri maasta.

Genimap on lanseerannut myös Genimap TransGT:n, joka on kansainvälisen kuljetus- ja tavaraliikenteen suunnittelun ja seurannan järjestelmä. Se helpottaa kuljetusten ja toimitusten suunnittelua ja antaa samalla tietoa kuljetusten kustannuksista.

Uusi Genimap Navigator 1.1 tarjoaa puolestaan monipuoliset kartankäsittely- ja navigointiominaisuudet, kuten zoomauksen ja GPS-tuen, sekä palvelukohteiden (Points-Of-Interest) ja muiden tietokantojen haun, lähettämisen ja muokkaamisen Nokia 9200 Communicatoreissa. Genimap on julkaissut myös Genimap Navigator LT tuotteen PocketPC-laitteille (kuten HP iPAQ).