Ohjelmistokehittäjä Pauli Huhtiniemi työskentelee Ruudun ja Suplan taustajärjestelmien parissa. Tällä hetkellä hän tekee rajapintoja, jotka liittyvät ostamiseen tai esimerkiksi pitävät kirjaa, mitä videota on katsonut ja missä kohtaa niissä ollaan menossa. Rajapintoja sitten hyödyntävät kaikki Ruudun ja Suplan sovellukset eri alustoilla.

”Kiinnostavaa työssä on se, että pääsee itse työskentelemään monipuolisesti erilaisten järjestelmien kanssa, jotka liittyvät niin videon toistoon kuin ostamiseen. Toinen hyvä puoli on, että työtä tehdään isojen ja tunnettujen palveluiden parissa, joilla paljon käyttäjiä. Se luo ihan omat ammatilliset haasteensa, kun palveluita käyttää miljoonat suomalaiset. Ja on kiva, kun voi äidilleenkin sanoa, minkä parissa työskentelee.”

”Meillä viihdeteknologiatiimissä on töissä Sanoman omaa porukkaa ja konsultteja. Töitä tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden kehittäjien kanssa ja tiimiin kuuluu myös IPhone, Android ja tv-sovellusten kehittäjiä, joiden sovelluksissa sitten hyödynnetään tekemiämme rajapintoja.”

”Tulin Sanoman palkkalistoille 2019, mutta olin jo aiemmin ollut konsulttiroolissa tekemässä useampaakin Sanoman juttua niin aikakauslehdissä kuin Ruudussa. Sanoman palkkalistoille siirtymistä helpotti, kun näki, että tarjolla oli paljon mielenkiintoisia haasteita.”

”Täällä työskennellessä pääsee vaikuttamaan ja mukaan päätöksentekoon. Tiimi ja esihenkilöt olivat jo tulleet tutuiksi ja tiesi, että ne ovat hyviä tyyppejä. Kaikista tärkeintä onkin, että ympärillä ihmisiä, joiden kanssa kiva tehdä töitä.”

”Viihdeteknologian tiimissä on hyvä henki ja Sanoma näyttäytyy hyvänä työnatajana. Yritys on iso ja joissain asioissa on vähän prosesseja ja byrokratiaa, mutta kaikki on järjestynyt hyvin ketterästi ja itse on päässyt keskittymään duunin tekemiseen.”