Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja.

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko.

Tule tekemään merkityksellistä työtä, jolla on vaikutusta.

Sanoman uutis- ja featuremedia pitää huolta yhteiskunnallisesti tärkeän journalismin siirtymisestä digimurroksen yli seuraaville sukupolville.

Portfolioomme kuuluu Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Aamulehti, Satakunnan Kansa ja 13 pienempää paikallislehteä, Me Naiset, Urheilulehti, Tiede, Tiede Luonto, Glorian Ruoka ja Viini, Soppa 365, Sport Digi, Meidän Perhe, HS Lasten uutiset, HS Teema HS Kirjat ja TV-lehti. Tämä on Suomen suurin mediakokonaisuus käytöllä, tavoittavuudella ja euroillakin mitattuna.

Etsimme kesäksi 2023 toimittajia, kuvaajia, videokuvaajia, taittajia, verkon kuvittajia ja graafikoita täydentämään uutistoimitustemme osaamista.

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa.

Kesätoimittajana teet merkityksellistä ja monipuolista sisältöä. Saat vastuuta ja hyvän tuen työhön, pääset toteuttamaan omia ideoitasi osana tiivistä työyhteisöä. Työkavereinasi on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tarjoamme kesätekijöillekin hyvät henkilöstöedut, muun muassa lounasedun ja työterveyspalvelut.

Tavoitteenamme on tehdä moniäänistä, kotimaista mediaa seuraavillekin sukupolville ja olla monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka. Toivomme hakemuksia erilaisilta ihmisiltä ja eri koulutustaustoista. Tärkeintä on kiinnostus journalismiin ja halu oppia uutta.

Kesätoimittajahaku aukeaa 7. tammikuuta 2023.

Lähetä hakulomake toimituksiin alta löytyvien linkkien kautta.