Tule huippujengiin myymään alan rakastetuimpia tuotteita! Sanoman myyntineuvottelijana saat käyttöösi laadukkaat tuotteet, vahvan perehdytyksen, myyntivalmentajien jatkuvan tuen ja joustavat työskentelymahdollisuudet.

Olemme Suomen suurin kaupallinen mediatalo ja tuotteinasi ovat alan kysytyimmät brändit rakastetusta Aku Ankasta Gloriaan, Kodin Kuvalehteen ja Me Naisiin. Myyt tuotteita pitkäaikaisille asiakkaillemme ja käytössäsi ovat alan parhaat työvälineet.

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan ja samalla saat vahvat näytöt osaamisestasi. ”Tämä on oikea myynnin korkeakoulu”, kuten yksi myyntineuvottelijoistamme asian tiivisti. 

Voit tulla työskentelemään rautaisten ammattilaistemme seuraan Sanoman omaan myyntitoimistoon Vantaan Sanomalassa tai tehdä etätöitä vaikka kotoa tai mökiltä. Monet viihtyvät meillä pitkään, mutta olet tervetullut myös lyhyempään työsuhteeseen, jos se esimerkiksi sopii paremmin elämäntilanteeseesi. Työaikasi voit itse valita: maanantaista perjantaihin kello 9–15.30 tai kolmena iltana viikossa maanantaista keskiviikkoon kello 16.30–20.30.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Työterveyshuollon lisäksi käytössäsi on ePassin lounas- ja liikuntaedut sekä Sanoman omat kuntosalit. Työsuhde-etuina saat maksuttoman Hesarin tilauksen, aikakaus- ja lastenlehdet sekä Ruutu+-tunnukset.   

Tartu loistavaan mahdollisuuden rakentaa omaa uraasi monipuolisessa ja kiehtovassa mediaympäristössä! Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijoille tai uran vaihtoa suunnitteleville sekä lisätienestejä haluaville.

Hae tehtävää pian lähettämällä ansioluettelosi ja täyttämällä hakulomake. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa arkisin kello 9–15 Saila Tervio-Worton, puh. 040 566 8811.

Sijainti

Suomi, Vantaa

Työn tyyppi

Osa-aikainen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde