Työmme tavoittaa suomalaiset joka päivä. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta. Sillä on merkitystä.

Onko sulla #sanomista?

Meillä on Suomen rakastetuimmat mediabrändit. Olemme jokaisen suomalaisen elämässä – työsi näkyy ja vaikuttaa laajasti. Tarjoamme faktaa, näkökulmia, inspiraatiota ja viihdettä kaikille suomalaisille.

Meillä on intohimoisesti duunia tekevät huippukollegat – tarjoamme innostavia kohtaamisia ja uuden oppimista. Saat työkavereiksesi maan parhaita toimittajia, data-analyytikkoja, mediamyyjiä, tuotepäälliköitä, markkinoijia, digikehittäjiä ja muita median ammattilaisia.

Olemme digitaalisen tekemisen etujoukoissa ja luomassa uutta. Kunnioitamme ja arvostamme toinen toistemme työtä. Pääset kehittymään, kasvamaan ja oppimaan Suomen merkittävimmässä ja menestyneimmässä mediayhtiössä.

Sanoma on merkityksellinen työpaikka, jolla on pitkä historia. Tarinamme alkoi Helsingin Sanomien edeltäjän, Päivälehden perustamisesta 1889. Tästä alkaen olemme tarjonneet tiedonvälitystä avoimen demokratian ja sivistyksen tueksi. Rakennamme yhteenkuuluvuutta, demokratiaa ja viihtymistä median keinoin. Tulemme tarjoamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville.

Meillä on monipuoliset edut, palkitseminen ja työn tekemisen muodot. Tarjoamme henkilöstöllemme tuote-etuja, liikuntapalveluja ja kerhotoimintaa. Palkitsemme tavoitteiden saavuttamisesta ja tarjoamme joustavia mahdollisuuksia työntekoon.

Arvot:

Lähellä asiakasta

Olemme läsnä suomalaisten elämässä joka päivä. Tunnemme mediankuluttajat ja mainostajat ja tiedämme mikä on  heille merkityksellistä.

Joka päivä fiksummin

Haluamme tehdä asiat aina paremmin.  Olemme uteliaita ja rohkeita ja pitkänäköisiä. Uudistumme, uudistamme ja näytämme suuntaa.

Yhdessä

Parhaat asiat tapahtuvat hyvässä porukassa. Arvostamme toisiamme ja toistemme osaamista.

Tavoitteista tuloksiin

Asetamme riman korkealle. Jokainen meistä ottaa vastuuta tavoitteiden saavuttamisesta. Tartumme asioihin ja viemme ne loppuun saakka.